Divino Wellness

 

NIEUW! Oxygen bij Divino Wellness

Behaal prachtige resultaten op het gebied van huidverbetering, huidverstrakking en verjonging in een mum van tijd. Een natuurlijke face lift die pijnloos is en voelt als een heerlijk ontspannende hotstone massage!

Met het apparaat kunnen er 2 verschillende behandelingen worden uitgevoerd:

1. De RadioFrequent behandeling. Dit is een behandeling die voelt als een ontspannende hotstone massage. De applicator die ik over de huid heen beweeg zorgt ervoor dat de aanmaak van collageen en elastine wordt versneld. Daarnaast zorgt hij ervoor dat de fibroblasten en de collageenvezels in de huid samentrekken waardoor je huidverstrakking krijgt!

2. De Oxygen behandeling. Dit is een microdermabrasie, zuurstof en fruitzuurbehandelijng in 1! Als eerst breng ik een gel aan op de huid. Daarna ga ik met een applicator met opzetstukje waar kristallen op zitten over de huid. Als de gel en het opzetstukje met elkaar in aanraking komen, dan komen er ontelbaar veel luchtbelletjes die zacht tegen het huidoppervlak uiteen spatten. Dit zorgt ervoor dat het zuurstof gehalte in de huid flink omhoog gaat. Daarnaast wordt de bovenste laag van de huid (de laag met dode huidcellen) geëxfolieerd waardoor er een glad en super zacht huidje overblijft. 


Prijzen Oxygen behandelingen

Oxygen behandeling inclusief reiniging, epileren, gezichtsmassage, masker en dagverzorging.
45 minuten € 69,- of in kuurverband € 400,- (6 weken lang 1 keer per week)


RadioFrequent behandelingen:

Behandeling

Prijs per losse behandeling

Prijs per kuur van 6 behandelingen

Gezicht (30 minuten) 

€ 55,

€ 320,-

Hals (25 minuten)  

€ 39,-

€ 230,-

Decolleté (25 minuten)

€ 39,-

€ 230,-

Handen (25 minuten)

€ 39,-

€ 230,-

Ogen (20 minuten)

€ 30,-

€ 180,-

Mond (20 minuten)

€ 30,-

€ 180,-


Oxygen + RadioFrequnt behandeling inclusief reiniging, epileren, gezichtsmassage (ontspannend/bindweefsel), masker en dagverzorging. 75 minuten € 99,-
of in kuurverband € 584,- (6 weken lang 1 behandeling per week) + gratis box t.w.v € 64,50 met 7 miniaturen van Cenzaa om thuis de huid goed te verzorgen gedurende de kuur!